RIEJU MR SIXDAYS FRANCE

De charismatische en exclusieve MR Sixdays keert terug op de markt met een nieuw driekleurig vinyl dat de Franse vlag nabootst, het land waar de 96e editie van de gerenommeerde internationale Sixdays enduro zal plaatsvinden, en enkele droomcomponenten die je de adem benemen.

Beste motorliefhebbers en Enduro-enthousiastelingen… RIEJU heeft het weer gedaan! De nieuwe Sixdays France is op de markt gekomen om continuïteit te geven aan een Limited Edition geïnspireerd op de beroemde International Six Days of Enduro (ISDE). Dit charismatische en exclusieve model, dat zichzelf consolideert als een nieuw icoon van het Spaanse merk, nodigt uit om keer op keer de ervaring van de meest onverschrokken rijders van het kampioenschap opnieuw te beleven op de rug van een unieke fiets in zijn soort.


Gevinyleerd in blauw, wit en rood ter ere van de nationale kleuren van Frankrijk, het land waar de 96e editie van de International Six Days Of Enduro zal plaatsvinden op 29 augustus, is de nieuwe MR Sixdays France alleen voor de snelste rijders die ernaar streven geniet van zo’n bijzonder model.

Inspiratie uit passie voor competitie binnen de motorsport

Het lijdt geen twijfel dat zijn inspiratie voortkomt uit zijn passie voor competitie en voor deze harde offroad-modaliteit waar het merk en zijn trouwe volgers zo van houden. Maar we moeten niet vergeten dat het succes niet alleen te danken is aan het aantrekkelijke design met opvallende en zeer representatieve kleuren. Dit juweeltje heeft een droomuitrusting en adembenemende componenten. Een motorfiets die in staat is om het beste op de markt te bieden zonder het belangrijkste te vergeten: een rijervaring beleven als een echte piloot.

Rieju MR Sixdays France

En dit is waar de nieuwe MR Sixdays France zich onderscheidt van de rest en betekenis geeft aan zijn creatie. Een model dat uit de doos is uitgerust met een geselecteerde collectie PowerParts die deze limited edition tot een kunstwerk maken.

Wat technische specificaties betreft, deze motor is uitgerust met een exclusieve Rieju 2-takt vloeistofgekoelde motor, een 6-versnellingsbak met een oliegekoeld startsysteem en een nieuwe ontstekingskaart die het starten van de motor vergemakkelijkt.

Wat het chassis betreft, de nieuwe MR Sixdays France heeft een zeer sterk stalen buizenframe dat de rijder stijfheid, wendbaarheid en veiligheid biedt. Vergeleken met de MR PRO, voegt hij een Supersprox dubbel composiet tandwiel toe, een handgemaakte race-uitlaat, een wedstrijdzadelhoes met een checklistvak, de nieuwe Polisport framebeschermer in rood die extra bescherming biedt in geval van impact, de exclusieve Crosspro-carterbeschermer. en nieuwe zwarte PUNK-voetsteunen van hoogwaardig staal.

Een fiets die duidelijk ontworpen is om van te genieten op elk circuit of circuit. Met een prijzenswaardige set-up, dankzij de kwaliteit van de componenten en een zeer concurrerende prijs, heeft deze limited edition alles in huis om de nieuwe koningin van het veld te worden, waar veel merken aan willen deelnemen, maar weinigen erin slagen om de kroon te bemachtigen. En ongetwijfeld vinden we onder die weinige overlevenden de nieuwe MR Sixdays France, een duidelijke kandidaat om de troon te bestijgen.

Dat gezegd hebbende, zouden velen zeggen dat geluk niet te koop is. Maar… Zou jij hetzelfde denken als je een MR Sixdays Frankrijk in je garage had staan?